BölHesapla'dan hesabınızı ve tüm verilerinizi kalıcı olarak silmek istiyorsanız aşağıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsiniz.
⚠️ Hesap silme işlemi geri alınamaz. Tüm verileriniz kalıcı olarak silinir.
💳 Hesap silme, aktif BölHesapla Premium aboneliğinizi otomatik olarak iptal etmez. Aboneliğinizi App Store'da Ayarlar → Abonelikler, Google Play'de Ödemeler ve abonelikler bölümünden ayrıca iptal etmelisiniz; aksi halde mağaza ücret almaya devam edebilir.
Hesabınızı doğrudan uygulamadan silebilirsiniz. Bu yöntem en hızlısıdır ve onay verdikten sonra silme işlemi hemen gerçekleşir.
Uygulamaya erişiminiz yoksa veya uygulamayı sildiyseniz e-posta yoluyla hesap silme talebinde bulunabilirsiniz. Talebinizi aldıktan sonra 7 iş günü içinde verilerinizi sileriz ve size onay e-postası göndeririz.
Hesabınız silindiğinde aşağıdaki veriler kalıcı olarak kaldırılır:
Yasal yükümlülükler kapsamında aşağıdaki veriler sınırlı süre saklanabilir:
Hata raporları kişisel bilgi içermez ve sizi tanımlamak için kullanılamaz.
Hesap silme süreciyle ilgili sorularınız için: